Een Phishing-aanval is een e-mail campagne ontworpen om het verwerven van persoonlijke gegevens van onschuldige slachtoffers. Cybercriminelen maken gebruik van phishing is een methode van het verkrijgen van persoonlijke gegevens, zoals wachtwoorden en creditcard-informatie, door te doen alsof een gerenommeerde organisatie of persoon online in een kwaadaardige e-mail. Dit type aanval zal niet werken als de ontvanger niet controleer de afzender e-mail adres om er zeker van dat het afkomstig is van een geautoriseerde ontvanger. Er zijn verschillende manieren waarop je jezelf kunt beschermen tegen Phishing-campagne.

De eerste beveiligingsmaatregel is om uw e-mail te controleren op virussen en spyware. Wanneer een persoon uw e-mail leest, verwachten ze belangrijke informatie te ontvangen en niet te worden beantwoord met spam of ongevraagde e-mails. Als u problemen heeft met dit type phishing, kunt u het beste de e-mail verwijderen voordat u deze opent.

Hoe kan je phishing stoppen

Om phishing te helpen stoppen, kunt u ook een spamfilter op uw e-mailaccount installeren. Het filter vangt alle ongevraagde e-mail op die in uw inbox komt. Zorg ervoor dat het is ingesteld om u op de hoogte te stellen voordat u een van deze spam-e-mails opent, zodat u de afzender kunt beoordelen voordat u ze opent.

Een andere veiligheidsmaatregel is om voorzichtig te zijn van wie u uw informatie ook. Veel mensen realiseren zich niet dat zij heeft gegeven uit hun e-mail adres of zelfs hun wachtwoord aan andere mensen. Als u wilt om uw identiteit te beschermen dan zorg ervoor dat u niet geven uw persoonlijke informatie via het internet.

Een andere veiligheidsmaatregel is het gebruik van een wachtwoord en een gebruikersnaam die is hard-coded in uw computer. Dit wachtwoord wordt alleen aan u bekend is en niet kan worden gewijzigd door een andere persoon. U kunt ook uw wachtwoord wijzigen door de aankoop van software die u toelaat om het automatisch invoeren van een nieuw wachtwoord naar uw computer.

U kunt ook gebruik maken van anti-virus software om uw systeem te beschermen tegen phishing-aanvallen. Dit is een goed idee omdat het verwijderen van een virus dat is geplaatst op uw systeem in het verleden. De meeste phishing-e-mails bevatten een virus voeren te infecteren uw systeem. Om uw computer te beschermen kunt u ook gebruik maken van anti-spyware software te scannen op virussen voordat ze op. Ontdek onze Phishing campagne

Andere anti-virus software programma ‘ s kunnen ook helpen bij het beschermen van uw computer tegen virussen en phishing. Anti-virus software zal e-mails blokkeren van het gaan door als ze worden verdacht van phishing. U kunt ook uw browser zo instellen dat het automatisch scannen via uw e-mail en verwijder alle onbekende e-mails. De meer geavanceerde versies van deze software scant je hele inbox voor spam en zelfs het verwijderen van bijlagen.

Er zijn veel manieren om te stoppen met een Phishing-aanval en het meest belangrijke ding is om bewust te zijn van de soorten informatie die uw e-mails bevatten. Als u volg de bovenstaande stappen, kunt u het risico om slachtoffer te worden van deze vorm van oplichting.

Phishing kan ook voorkomen wanneer uw e-mail links bevat naar nepwebsites die uw persoonlijke gegevens stelen. Als uw e-mails altijd vanaf een onherkenbaar adres worden verzonden, kan het een phishing-poging zijn.

Diefstal van identiteit kan ook gebeuren door het gebruik van wachtwoorden en gebruikersnamen. Zorg ervoor dat u gebruik maken van sterke wachtwoorden en zorg ervoor dat ze makkelijk te onthouden zijn. Als uw wachtwoorden moeilijk te onthouden en hard-coded dan zullen ze makkelijker breken. dan de zwakke wachtwoorden die vaak gebruikt worden door nieuwe gebruikers.

Een goede phishing-campagne zal heel anders zijn dan een normale e-mail. Ze lijken afkomstig te zijn van een vertrouwde bron en u moet de berichten openen. Zorg ervoor dat u het bericht aandachtig leest voordat u op een van de links in uw e-mail klikt. Wees voorzichtig dat de informatie die u verstrekt, legitieme informatie is.

Deze informatie om te voorkomen dat een goede campagne phishing, het beste advies is om wijzig uw wachtwoorden regelmatig. Zorg ervoor dat de e-mail adressen worden hardcoded en dat u nooit uw wachtwoorden deelt met iemand anders. U moet ook ervoor zorgen dat u uw wachtwoorden regelmatig.